Beste refurbished laptops

  • door
refurbished laptops

Hoe verloopt zo een proces eigenlijk? Hiervoor heb je een specialist nodig. Hij gaat eerder gebruikte data verwijderen. Waarna het apparatuur grondig wordt schoongemaakt. 

Daarna gaat de monteur onderzoek doen. Hierbij gaat hij kijken wat er allemaal nog gedaan moet worden aan de laptop. Door dit te doen kun je jouw apparatuur opnieuw verkopen. Dan heeft de tweede eigenaar net zo een nieuwe laptop. Dit wordt ook wel refurbished laptops genoemd. Als de nieuwe eigenaar niet tevreden is dan kan hij de specialist aanspreken. 

refurbished laptops

Wat zijn de voordelen van refurbished?

Het kopen van refurbished laptops zijn gewoon 30% goedkoper dan een nieuw product het is daarom verstandiger om deze aan te schaffen. Daarnaast zijn deze laptop betrouwbaar, omdat dit proces wordt uitgevoerd door specialisten. Als je toch problemen ervaart dan heb je nog je garantieperiode waar je bijna altijd op kan terugvallen. Als we kijken naar de garantieperiode kan deze één of twee jaar duren afhankelijk van het product. Daarbij moet je weten dat je niet vastzit aan het product. Je kan er 30 dagen over nadenken en in die periode retourneren. Ook is zo een product veiliger dan een tweedehands product.  Tweedehands producten worden verkocht op marktplaats. Op deze producten heb je geen garantie. Wil jij een nieuwere model laptop dan kan je deze ook krijgen. Je hebt veel variatie aan modellen nieuw tot oud. Ook kan je kiezen tussen heel veel kleuren. Welk model je ook kiest je hebt bijna altijd recht op garantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *