Dagelijks omzetten van software

  • door

Sketch is een programma wat steeds vaker wordt gebruikt door designers, Apple computers kunnen uitsluitend met deze software werken. Het omzetten van sketch to html is voor ons dagelijkse kost, net zoals psdnaarhtml vele andere software iedere dag weer omzet. De vele tools en frameworks maken dit programma een speeltuin voor designers, zo kunnen zijn razendsnel een design in elkaar zetten. Zelf zijn we ook een groot fan van deze software, in combinatie met andere software kun je de klanten een mooi voorbeeld geven van de onderwerpen.

sketch to html

Wat is Sketch

Sketch is het nieuwe Photoshop voor Apple computers. Veel bedrijven nemen na jaren afscheid van Photoshop en stappen over naar Sketch voor het ontwerpen. Designers vinden dat Sketch effici├źnter werkt, ook zijn er een aantal belangrijke voordelen tegenover Photoshop. Het programma werkt in vectors, alle elementen bij het omzetten van sketch to html blijven hierdoor haarscherp. Ook wanneer je de lay out groter of kleiner maakt, een eigen grid kan ook worden opgezet. Met drag en drop kunnen vele elementen worden geplaatst.

sketch to html

Een stukje uit handen geven

We vinden het belangrijk om voor mediabureaus en designers een stukje service te bieden, dit doen we in de vorm van een klein deel van het proces te doen. Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering bij het omzetten van sketch to html, of dit nu om een enkele lay out gaat of om een project met vele websites. Door persoonlijk contact te houden weet de klant precies waar we mee bezig zijn, en wanneer de opdracht gereed zal zijn. Bij vragen of onduidelijkheden nemen we altijd contact op met de opdrachtgever.