De beste smartphone voor jou?

  • door

Tegenwoordig is er een enorm aanbod in smartphones. Met zo veel om te kiezen, kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Want welke telefoon voldoet nou echt aan jouw eisen? Heb je een bepaald merk waar je per se een exemplaar van wilt? Moet de telefoon in je zak kunnen passen? Dat zijn slechts een aantal voorbeelden van vragen die je jezelf zou moeten stellen voordat je een nieuwe smartphone aanschaft. Als je geen dure miskoop wilt doen, doe je er dus goed aan om verschillende exemplaren met elkaar te vergelijken.

Vergelijken

Om tot een goede keuze te komen moet je dus aan het vergelijken slaan. Je zou naar een winkel kunnen gaan om persoonlijk advies in te winnen, maar dit is niet per se nodig. Je kunt tegenwoordig namelijk ook op allerlei sites vergelijken tussen allerlei smartphones. Een voorbeeld van zo’n site is Telefoonabonnement.nl. Je kunt hier allerlei abonnementen en telefoons met elkaar vergelijken. Het is namelijk goed om van tevoren te bedenken of je een telefoon los wilt kopen, of met een abonnement. In de winkel loop je al snel het risico dat ze je de kant van een bepaald abonnement of merk op proberen te duwen. In de KPN winkel zullen ze je bijvoorbeeld echt geen abonnement van een andere provider proberen te kopen. Voor een vergelijking zonder vooroordelen kun je dus beter op een website kijken. Bij elk exemplaar kun je vinden hoe scherp de camera is, of het toestel stof- en/of waterbestendig is, et cetera. Je bespaart jezelf dus heel veel tijd.

Samsung

Fan van Samsung? Kies dan een van de vele samsung telefoons! Dit merk is ontzettend populair, en niet zonder reden. Het zijn over het algemeen goede telefoons die een hele tijd meegaan. Zo hoef je ook niet over een aantal maanden weer aan het vergelijken te slaan. Of je nou veel over hebt voor een telefoon of juist wat meer op je budget wilt letten, er is altijd een Samsung voor jou. De wat duurdere series van Samsung zijn de Galaxy S en de Galaxy Note. Op een site als die van telefoonabonnement kun je ook allerlei antwoorden op veelgestelde vragen over samsungtelefoons vinden. Je vindt hier antwoorden op vragen als: “Wat is het verschil tussen de Galaxy S7 en de Galaxy S8?”, of: “Mijn Samsung is waterdicht, kan het toestel worden gerepareerd?”. Wel zo fijn om de antwoorden op dergelijke vragen te weten vóór je een toestel aanschaft!