Een stapelaar voor jouw bedrijf?

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt of gaan we het wel eens meemaken in ons leven. Het is mij in ieder geval meerdere keren overkomen tijdens het werken. Je tilt een zwaar object op en je gaat door je rug. Hierdoor kan je weken uitgeschakeld zijn en dat kan vervelend zijn op de werkvloer. Als bedrijfseigenaar ben ik dus op zoek gegaan naar een efficiënte manier om met de beschikbare ruimte om te gaan, zonder dat iemand iets hoeft te tillen. Een stapelaar is het ideale apparaat dat helpt met het tillen en vervoeren van zware objecten. In dit blog deel ik mijn ervaringen met deze stapelaars en wordt verder toegelicht waarom jij ook gebruik moet maken van een stapelaar.

Stapelaar

Een stapelaar is een ideaal hulpmiddel om zware objecten op te slaan of te verplaatsen. Ook kan je door middel van een stapelaar verschillende objecten stapelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pallets die op elkaar gestapeld worden. Met fysieke kracht is dit vrijwel onmogelijk. Dit gaat ook ten kosten van de beschikbare ruimtes. Dankzij een stapelaar maak je dus meer ruimte vrij dat weer gebruikt kan worden voor andere activiteiten.

Een stapelaar wordt gezien als een kleine heftruck dat gewichten van 500 kilo tot 2000 kilo kan verplaatsen. Er zijn natuurlijk verschillende stapelaars beschikbaar op de markt en het is aan jou om te bepalen welke heftruck je nodig hebt. Een stapelaar is ideaal voor in een magazijn of grote ruimte. Ik zelf maak gebruik van een stapelaar binnen het magazijn. Zo kan ik mijn voorraad aan producten makkelijk vervoeren en opbergen wanneer dit nodig is.

Voordelen van een stapelaar

Het hebben van een stapelaar heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is, wat ik al heb aangegeven, is dat zware objecten makkelijk verplaatst kunnen worden. Hierdoor kun je efficiënter omgaan met de ruimte die je hebt. Tevens bespaar je kosten, want je hoeft geen externe partij in te schakelen die je helpt met het verplaatsen van deze zware objecten. Fysiek is het slecht om zware objecten te verplaatsen. Tevens kan je jezelf zwaar blesseren door zware objecten te tillen. Hieruit kunnen ook langdurige klachten ontstaan.

Stapelaar kopen

Een stapelaar is echt een must-have binnen een bedrijf en jij kan ook snel een stapelaar in jouw bezit hebben. Wil jij dus ook een stapelaar kopen? Dat is mogelijk. Op de website van Trucks.nl kun jij een nieuwe stapelaar kopen. Ook kan je een tweedehands stapelaar kopen die net zo goed werkt. Ik heb mijn stapelaar ook via de website en ben er zeer tevreden mee. De stapelaar is niet meer weg te denken binnen mijn magazijn en raad het zeker aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *