Koop windows 10

  • door
Windows 10

Bij koop windows 10, is het belangrijk dat je kijkt welke versie je nodig hebt. Is de Pro versie verstandiger om te kopen, of hoef jij de extra functies niet en heb je aan een Home pakket voldoende. Vind jij het moeilijk om deze keus te maken lees dan deze tekst en je zult erachter komen welk pakket bij jou past.

Windows pro kopen

Koop Windows 10 pro of weet jij nog niet zo goed welke versie je moet kiezen. De Pro versie is uitgebreider dan de Home versie. De pro versie beschikt ook over veel meer GB. De home versie heeft namelijk 128GB en de pro versie 512GB. Dit zijn de extra tools die je krijgt bij de pro versie:

  • Remote Desktop: met deze tool kan je op afstand inloggen in Windows.
  • BitLocker: met deze tool kan je de gegevens die op je usb of computer staat versleutelen.
  • Assigned Access: deze tool zorgt ervoor dat andere gebruikers van je computer, maar één applicatie kunnen gebruiken
  • Microsoft Update for Business: deze tool zorgt ervoor dat het besturingssysteem automatisch op een alle apparaten wordt geupdate.
Windows 10

Windows 10 downloaden hoe werkt het

Om Windows 10 te downloaden hoef je maar een paar stappen te ondernemen. binnen 5 minuten na de aankoop krijg je een mailtje met de download gegevens. Je moet een gratis tool van Microsoft downloaden op jouw usb. Deze tool helpt jou zodat je Windows zonder problemen kan downloaden.