Nieuwe collectie Osprey backpacks

  • door
osprey backpacks

Enthousiaste wandelaars en reizigers zullen de nieuwe collectie van Osprey misschien wel gezien hebben. Ik ben er bijzonder enthousiast over, net als elk jaar eigenlijk. Je zult Osprey wel kennen als merk van mooie rugzakken en backpacks, die heel handig zijn voor korte en lange wandelingen, hikes en trektochten. Ik wandel al jaren met mijn vertrouwde Osprey rugzak en heb ook een backpack van hetzelfde merk in huis. Ik werd toch wel verleid door de nieuwe collectie Osprey backpacks, jij ook?

Waarom kiezen voor Osprey backpacks?

Osprey staat bekend om de functionele rugzakken en backpacks. Ik vind ze zelf ook bijzonder handig en ze zitten heerlijk, ook als ze helemaal vol zitten met je reisspullen. Vorig jaar ben ik nog met mijn backpack door Zuid-Amerika gereisd en toen liet mijn rugzak me ook niet in de steek. Wat ik er zo handig aan vind? De backpack én rugzak beschikken beide over voldoende zakken en bieden veel meer ruimte dan je op het eerste gezicht zou denken. Daarnaast gaan Osprey backpacks heel lang mee. Die van mij heb ik al jaren en heb ik heel vaak gebruikt. Natuurlijk zie je inmiddels wel gebruikssporen, maar hij is nog lang niet stuk. Ik ga mezelf binnenkort wel trakteren op een nieuwe, gewoon, omdat ik de nieuwe collectie zo mooi vind. Ik twijfel nog tussen een aantal modellen. Ik denk dat ik binnenkort even naar een buitensportzaak ga en de backpacks ga passen. Dat is toch de beste manier om erachter te komen of de rugzak je echt bevalt. Ik kan hem daarna altijd nog online bestellen. Hoe doen jullie dat? Bestellen jullie liever online of ga je naar een echte winkel? Ik vind het zelf wel prettig dat ik in een winkel om advies kan vragen. Online vind je soms mooie aanbiedingen, dus soms kies ik er ook wel voor om een product online te bestellen.

Reisuitrusting voor dit jaar

Naast een nieuwe Osprey rugzak staan er nog wat andere dingen op mijn verlanglijstje. Zo wil ik nog een nieuwe technische jas. De mijne begint nu eigenlijk te oud te worden en is niet meer zo waterafstotend als ik wil. Ik ging er laatst mee wandelen en werd toch nat toen het begon te regenen. Ik denk dat ik daarvoor even kijk in de uitverkoop bij mij in de buurt. Soms vind je mooie jassen voor een leuke prijs in de sale. Daarnaast heb ik mijn zinnen gezet op een nieuw brandertje en een pannenset. De pannenset die ik nu heb is eigenlijk wat te groot. Die neem ik niet zo eenvoudig mee. Als ik in de loop van dit jaar nog op pad ga wil ik wel fijn kunnen kamperen en koken. De rest van mijn uitrusting is voorlopig wel in orde. Ik zou nog wel meer nieuwe dingen willen aanschaffen, maar ja, het geld is ook een keer op!