Op zoek naar de geschikte partner?

Hebt u in het verleden gebruik gemaakt van een online urenregistratie applicatie of bent u van plan om binnenkort over te stappen naar eentje? Dan bent u op het juiste spoor. In dit artikel geven wij tips waar u eventueel op kunt letten bij het aanschaffen van het abonnement.

Ervaring van anderen

Ervaring van anderen is een belangrijke component om de bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van een online urenregistratie te kunnen meten. Probeer reviews te lezen en testimonials van anderen. Deze zijn vaak eerlijk ingevulde recensies van anderen die het product hebben gebruikt of gebruiken.

Expertise

Probeer een partij te zoeken die al jaren bezig is en erkend is in de branche. Bij deze partijen zijn de algemene voorwaarden en vergoedingen bij eventuele calamiteiten beter vastgesteld. Dit biedt ook meer rust voor u en hierdoor kunt u een gewenste compensatie ontvangen.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid is één van de belangrijkste aspecten waar u rekening mee kunt houden. Hiervoor is een gebruiksvriendelijke software personeelsplanning belangrijk. Denk hierbij aan het real-time wijzigen van de uren in een applicatie of een 24/7 beschikbaar supportteam. Dit zijn allemaal belangrijke onderdelen voor het overwegen van deze punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *