Op zoek naar een dell refurbished laptop

  • door

Ben je opzoek naar een nieuwe laptop, maar heb je het geld niet om een splinternieuwe laptop te kopen? Dan kun je op GoBytes.nl bijvoorbeeld kijken voor dell refurbished laptops. Refurbished houdt in dat de laptops tweedehands zijn maar dan helemaal nagekeken of er iets aan mankeert. En als iets dan niet helemaal oké is dan wordt dat onderdeel vervangen en is de laptop weer zo goed als nieuw. Wel zul je nog gebruikssporen kunnen zien maar van binnen zit het dan helemaal pluis.

Wat houdt refurbished precies in?

De letterlijke vertaling van refurbished staat voor opgeknapt. En dat is ook precies wat er gebeurt. Vaak worden er laptops en computers in grote getallen gekocht in het bedrijfsleven. En naar een aantal jaar kopen ze weer nieuwe, en dan kunnen alle oude laptops weg. Er is dan verder niks mis mee in principe maar ze voldoen dan niet meer aan de eisen die het bedrijf stelt. Zulk soort laptops en computers komen dan bijvoorbeeld GoBytes en worden daar helemaal nagekeken. En als er dan iets mis is met een van de laptops dan wordt er naar gekeken en wordt er zo nodig iets vervangen of gerepareerd. Vaak wordt er aan de buitenkant van de laptop niet iets aan gedaan. Als er bijvoorbeeld een kras op zit dan blijft die erop zitten. Een kras heeft namelijk niks te maken met de performance van de laptop. Punten waar zo’n laptop op wordt gecontroleerd zijn bijvoorbeeld of alle poorten wel werken. Denk aan usb poorten en hdmi poorten. Of het opslagsysteem nog wel werkt en of de videokaart wel optimaal werkt. En als dat allemaal werkt dan worden ze weer voor de verkoop aangeboden.

Wat doen ze nog meer?

Bij GoBytes zijn laptops natuurlijk niet het enige wat zo doen. Buiten dat ze de refurbished laptops aanbieden hebben ze ook nog andere merken laptops zoals apple en lenovo. Maar ze verkopen bijvoorbeeld ook accessoires zoals een handige computer muis of een laptoptas. Of mis je net die ene kabel? Dan heb je kans dat ze die ook verkopen. GoBytes is van vele markten thuis.

Waarom voor refurbished kiezen?

Waarom zou je voor refurbished kiezen vraag je je misschien af. Dat is logisch maar het antwoord is misschien nog wel logischer. Het is simpelweg goedkoper. En alle producten zijn opgeknapt en werken bijna als nieuw. Dus als je een wat kleiner budget hebt maar wel opzoek bent naar bijvoorbeeld een dell refurbished laptop, dan is die optie er. Bovendien krijg je ook nog een jaar garantie op de hardware producten. Dus mocht er iets kapot gaan dan wordt dat weer gerepareerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *