Professionele leads binnenhalen met LinkedIn

  • door

LinkedIn is een social media platform dat zich op de zakelijke en professionele doelgroep richt. Je kunt hier je professionele portfolio delen, netwerken met professionals en een baan of nieuwe opdracht (wanneer je zzp’er bent) zoeken. LinkedIn is dus een zeer veelzijdig social media platform!

Omdat op LinkedIn zich over het algemeen professionals bevinden zul je hier geen leuke vakantiefoto’s van je vrienden vinden. Het is ook een soort ongeschreven regel om zulke dingen niet te plaatsen op LinkedIn. Wel vind je hier interessante berichten, artikelen die diepgang bevatten of vragen van professionals. Wanneer je met jouw bedrijf leads wilt binnenhalen, dan is het goed om LinkedIn in te zetten. Een LinkedIn specialist kan je hierbij helpen!


Leads op LinkedIn

Wanneer je kiest voor LinkedIn uitbesteden door een LinkedIn specialist, dan ben je bij BuildSocial aan het juiste adres. LinkedIn leadformulieren maken het voor adverteerders gemakkelijk om een hoge kwaliteit leads binnen te halen met formulieren die vooraf zijn ingevuld door met de LinkedIn gegevens van de persoon die het formulier invult. Bij het instellen van deze formulieren is wel enige ervaring vereist omdat deze ingewikkeld in elkaar zitten. Een LinkedIn specialist van BuildSocial kan je hierbij helpen!

Hoe werken LinkedIn leadformulieren

Wanneer een gebruiker op een actieknop op een LinkedIn leadformulier klikt met een bijgevoegd leadformulier, dan wordt het formulier automatisch ingevuld met de profielgegevens van deze gebruiker. Dit maakt het voor de invuller eenvoudiger om de lead te versturen en het voordeel voor de adverteerder is dat hiermee de drempel om het leadformulier in te vullen veel lager is. Dit zorgt uiteindelijk weer voor mee kwalitatieve goede leads en dat is wat je wilt met een LinkedIn leadformulier! Leadformulieren op LinkedIn zijn zowel op desktop als mobiel en tablet te gebruiken dus je weet zeker dat je de juiste en genoeg personen bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *